top of page

Je kind verdient de opvoeding die het beste bij zijn mogelijkheden en karakter past. Heeft je kind een (leer-) stoornis, vertoont het gedragsproblemen, of heeft het moeilijkheden op sociaal-emotioneel gebied dan kan het lastig voor je zijn om te zien welke opvoedingsmethode nu het beste bij hem past.


Soms vragen bepaalde situaties zoals scheiding of een sterfgeval om extra begeleiding.  Ook kunnen er  negatieve gevoelens of angsten zijn, door een of meer gebeurtenissen in het verleden waar jij en/of je kind last van hebben. Of misschien heb je problemen in de omgang met je kind in alledaagse situaties.

 

Dan is het fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat ik als gedragsspecialist jou, je kind of jullie samen kan helpen.

Aangezien jij en jouw kind uniek zijn verdienen jullie een op maat gemaakte aanpak. Die aanpak kan variëren van een eenmalig telefoongesprek tot wekelijkse afspraken, van online gegeven advies tot behandeling van angsten, van uitleg van een analyserapport aan jou tot begeleiding van je kind op school enz.

 

Hoe ik daarbij te werk ga, kun je lezen bij ”helpt hoe”. Om een idee te krijgen van hulp die ik in het verleden heb geboden kun je bij ”geholpen” een paar voorbeelden vinden. Als je wilt weten hoe ik jou, je kind of jullie allebei kan helpen, vul dan het contactformulier in. Ik neem  zo snel mogelijk contact met jou op en dan zullen we de wensen en mogelijkheden bespreken.

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Blogger Clean

©  2021 by dathelpt

bottom of page